2 u 1 Fen i češalj za sušenje i gruming dlake vaših ljubimaca!

1,700 rsd

Fen za kućne ljubimce ima funkciju sušenja dlake i gruminga. Možete istovremeno sušiti dlaku vašeg ljubimca i lako je oblikovati češljem. Učinite svoje ljubimce udobnijim i smanjite verovatnoću da se razbole. Idealan je za oblikovanje izložbenih pasa.
Češalj je napravljen od nerđajućeg čelika sa zaobljenim krajevima, štiti kožu i dlaku, čak i masira glavu životinje. Ovaj češalj za gruming sa ravnomernom raspodelom toplote, koji prodire u dlaku, koristi toplotu da ubije otpad skriven u kosi.
Kompaktan prenosni uređaj, možete ga poneti bilo gde. U poređenju sa upotrebom samo fena za dlaku i češlja, upotreba ovog proizvoda značajno skraćuje radni ciklus i štedi vreme vama i vašem ljubimcu.
Opremljen je motorom sa malo buke, radna buka je manja od 65 dB, što je mnogo tiše od većine fenova za kućne ljubimce na tržištu. Ovaj moćni fen za kućne ljubimce je iznenađujuće tih, tako da neće uplašiti vaše voljene ljubimce.
Fen za dlaku kućnih ljubimaca ima dve podesive temperature, koje omogućavaju brzo sušenje kose, a takođe mogu oslabiti silu vetra u osetljivim oblastima, zavisi od vaših potreba.
Podelite!

Opis

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “2 u 1 Fen i češalj za sušenje i gruming dlake vaših ljubimaca!”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.