5u1 Strugac za silikon

600 rsd

5u1 Strugač za silikon
【5 u 1 alati za zaptivanje 】HKGTOGO nadograđena verzija alata za zaptivanje kombinuje 5 funkcija u 1, uključujući strugač silikonskog zaptivača, strugač za brijače, strugač pod oštrim uglom, otvarač silikonskog zaptivača i iglu za mlaznice.
【Dual-mode Svitching Scraper】Ovaj alat za zaptivanje je dizajniran kao deformabilan kako bi omogućio raznovrsne funkcije alata. Silikonska lopatica može učiniti silikon nenaboranim i lepim. Oštrica za čišćenje može ukloniti stari lepak. Gornje dve funkcije se mogu menjati kliznim dizajnom alata.
【Nadogradnja materijala】 Alat za zaptivanje je napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala kako bi se osiguralo da se ne može lako oštetiti tokom upotrebe. Sečivo koristi materijal od nerđajućeg čelika umesto plastike, koji je jači i izdržljiviji.
【4 komada alata za završnu obradu zaptivača】 Naš komplet alata takođe uključuje još 4 različite vrste alata za gleterisanje. Napravljeni su od ABS-a, jednostavni su i laki za upotrebu i imaju dug radni vek koji vam može pomoći da budete bolji.
【Scenario široke upotrebe】 Višenamenski alati za zaptivanje mogu da se koriste za dom, kancelariju, kuhinju, kupatilo, prozore, spojeve sudopera, itd. Jedan komplet alata može da ispuni vaše različite zadatke, a alati se lako čiste vlažnom krpom i ponovo koriste , što smanjuje gubitak zaptivača i štedi novac i vreme. Alati su veoma pogodni za profesionalne i neprofesionalne ljude, a nezamenljiv je alat za „uradi sam“ igrače.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “5u1 Strugac za silikon”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.