Bubble Gun – Pistolj za mehurice + bocica

480 rsd

Ovaj inovativni pištolj za mehuriće ima 8 rupa koje u minuti ispuštaju stotine šarenih mehurića, zadovoljavajući preferencije dece i zabavljajući ih.

Pištolj za mehuriće: Naš pištolj u velikoj meri imitira izgled pištolja za Gatling kako bi deci pružio realno iskustvo igranja.
Savršen poklon za decu: Ova puška sa imitacijom dizajna pištolja Gatling omogućava razvoj mašte i kreativnosti deteta i može se poneti bilo gde, zabavna je i interaktivna igračka koja će ih zabavljati satima.
Dečija bezbedna ABS plastika: Ovaj mitraljez napravljen je od visokokvalitetne, netoksične ABS plastike, izdržljiv i rigorozno testiran kako bi se obezbedila visoka bezbednost dece i kućnih ljubimaca, kao i odsustvo curenja ili izlivanja.
Jednostavan za upotrebu: Ovaj puškomitraljez takođe može da se koristi kao mali ventilator za pružanje deci hladnog i prijatnog povetarca kada su umorna. Sa svojim realističnim dizajnom i živim bojama, ovo je pištolj za igračke koji vam treba. Morate umetnuti 3 AA baterije (nisu uključene) i povući okidač da bi se pojavilo puno mehurića. Paket uključuje 1 pištolj, 1 bočicu za umivaonik, 1 posudu, 1 tečnost
Podelite!

Dodatne informacije

Boja

Crna, Plava, Roze, Zlatna

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Bubble Gun – Pistolj za mehurice + bocica”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Možda bi Vam se svidelo i…