AKCIJA!

Elektrošoker za samoodbranu + baterijska lampa sa punjivom baterijom u originalnoj futroli – Type 288

1,350 rsd

Elektrošoker predstvalja jedan od najboljih i najefikasnijih aparata za samoodbranu. Vrlo je jednostavan za rukovanje i lak za nošenje. Manji modeli elektrošokera staju bez problema u torbice, džepove jakni, ženske tašnice…

Na vestima i u dnevnoj štampi izađe samo mali delić krivičnih dela koji se svakodnevno dešavaju. Otimanje torbica, mobilnih telefona, zlatih lančića je nažalost naša svakodnevnica. Najugroženije su starije osobe, kao i osobe ženskog pola tako da napadači ne prezaju ni od čega, a pri tom čak i fizički povređuje svoje žrtve. Elektro soker predstavlja dobar, jednostavan, jeftin i zakonski dozvoljen način za zaštitu ličnosti i privatne svojine.

Sa eletrošokerom ne možete nikog trajno povrediti, niti ubiti (sem ako napadač ima ugrađeni pejsmejker, što je veoma mala verovatnoća), već napadaču nanosite bol i grčenje mišića. Na taj način ga privremeno onesposobljavate, što Vam daje dovoljno vremena da se bezbedno udaljite i pozovete policiju.

ELEKTROSOKER BATERIJSKA LAMPA je odličan izbor kao sredstvo lične zaštite od napadača. Potrebno je prisloniti elektrosoker baterijsku lampu na telo napadača i pustiti impuls u trajanju do 5 sekundi. Elektrosoker baterijska lampa izaziva veliki bol kod napadača, psihičko stanje šoka, oduzetost mišića, nemogućnost pomeranja, tako da imate dovoljno vremena da se bezbedno udaljite od napadača. Zakonski potpuno dozvoljen za kupovinu,posedovanje i nošenje za sva lica starija od 18 godina, a samo za kupovinu i posedovanje za lica starija od 16 godina. Takođe može da posluži kao odlična zaštita od agresivnih pasa. Sam zvuk električnog pražnjenja izaziva veliki strah kod pasa i oni u velikoj većini slučajeva počinju da beže.Na taj način ste se efikasno zaštitili, a da pritom niste povredili životinju.

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Elektrošoker za samoodbranu + baterijska lampa sa punjivom baterijom u originalnoj futroli – Type 288”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.