AKCIJA!

EMS masažer za stopala Bežični

850 rsd

Relaksacija stopala – Masažer Za Noge Za Stopala EMS ima pritisak prsta dubokog klečanja, kotrljanje i vibracije, koji se mogu masirati jednako profesionalno kao i maser, donoseći opuštanje i umor nakon rada ili vožnje. EMS tehnologija.
Sa novom EMS tehnologijom, masažer za mišiće stopala lako će osloboditi umorne mišiće stopala i tele i poboljšati cirkulaciju krvi.
Otvorite masažni mehanizam za stopala, ući će u automatski ciklus i završiti za 15 minuta. Široka primena.
Ova prenosivi masažer za noge pogodnan je za putnike, sredovečne i starije ljude, kancelarijske gužve, žene koje često nose visoke potpetice itd. Opuštaju noge napornim danom i uklanjaju nakupljeni umor.
Karateristike:
Masažer Za Noge Za Stopala EMS , radi pomoću EMS tehnologije (električna stimulacija mišića).
Ovaj masažni mehanizam za nogu dizajniran je s otiračem za stopala kao elektrodama za stimulaciju stopala, gležnjeva, ahilovih tetiva, kao i mišića tela za kontrakciju mišića i opuštanje što prvenstveno pojačava cirkulaciju krvi.
Obe noge trebaju biti u kontaktu s levom i desnom stranom rešetki srebrnog sloja kao provodljive elektrode kad se uključi.
U suprotnom, ne možete da osetite električne impulse sa nogu. Šaljući električni puls sa odvojive upravljačke jedinice, on može da simulira osećaj tapkanja, klečanja i udaranja po nogama, gležnju, Ahilovoj tetivi i telećim mišićima kao što to rade uobičajeni mehanički masažeri stopala.
Preporučuje za korišćenje jedne ili dve seanse dnevno, ako je potrebno.
Otisnuti krugovi sa ionskim prijatnim kožama pružaju ugodno iskustvo na zdrav način. 6 načina + 10 frekvencija-podesivi masažer za noge ima 6 režima masaže i 10 stepena intenziteta. Možete slobodno promeniti snagu masaže kako bi zadovoljili vaše potrebe.
Proverite da li su obe noge postavljene na prostirku kada je napajanje uključeno.
Četiri funkcije:
1. Terapija magnetom Koristeći veštačko magnetno polje da bi ispraznili svoje meridianske stavove i bolesne ćelije.
2. Vibraciona masaža Stimulirajte stopalo i pospešite cirkulaciju krvi kako biste olakšali umor. bolesno tkivo i ublažiti upalu.
4. Terapija infracrvenom polaganjem Aktivirajte bio-molekulu u vašem telu koji pospešuju fiziološku cirkulaciju i pomažu u apsorpciji magneta
Specifikacija:
Masažer za noge ima napajanje: 2k AAA baterija (nije uključena) Veličina jastučića : 31 k 31 cm Pakovanje: 1k Masažni jastuk 1k kontroler.
Kategorije: ,
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “EMS masažer za stopala Bežični”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.