Fenomenalan Majstorski Set – san svakog deteta

【Radno obrazovni dečiji radni sto za 】Dete može da prepozna funkciju različitih alata u igri, poboljša motoričke veštine mališana, neguje njihove sposobnosti koordinacije i razvija maštu.
【Zabavite se zajedno Toi Vorkbench Plai Tool】Naš sto sa alatima za decu dolazi sa 103 delova. Dovoljno alata i dodataka omogućavaju deci da uživaju, igraju se sa svojim prijateljem, poboljšaju društvenu interakciju, set alata za igru u zatvorenom i na otvorenom.
【Klupa za alate za malu decu sa skladištem】Bez obzira na to gde želite da odnesete radni sto ili da ga očistite nakon odlične igre, prenosivi set igračaka može vam pomoći da pojednostavite proces skladištenja. Omogućava vam da stavite sav pribor u kutiju za alat za igračke i zauzima samo mali prostor vaše sobe.
【Visokokvalitetni materijal】Ovaj klasični radni sto za igračke napravljen je od najfinije plastike koja je ABS koja omogućava našim igračkama da budu šarenije, otpornije i ekološki tako da se deca mogu bezbedno igrati.
【Dečija klupa za alate sa više komponenti】Dečiji radni sto sa ležištima za odlaganje, testerom za ugao, bušilicom, stegom, korpom za pribor, ručnom testerom, odvijačem, čekićem, ključem, šrafovima, ekserima, maticama, kutijom za alat, bonus baterijskom lampom…

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Fenomenalan Majstorski Set – san svakog deteta”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.