Fenomenalna igracka Pistolj – katapult aviona

850 rsd

 【2021 novi avion igračka katapult】: Moćan asortiman sportskih jedrilica na otvorenom, jednostavnih za zabavu dece, efektivni opseg do 8m, izuzetno fleksibilan, slobodan let visokih performansi, dugo vreme klizanja. Naučno-fantastični oblik, savršene linije, sa uklonjivim dizajnom sigurnosne neklizajuće drške, igrajte se bez napora, pustite svoju decu da se igraju na otvorenom.
【【Dobro za dečije zdravlje】 Ove avionske igračke napravljene su od EPP polimernih materijala, male težine, fleksibilne i otporne na udarce. Proizvod je testiran na bezbednost i pogodan je za upotrebu kod dece. Čak i ako ga avion udari prilikom sletanja, on neće naštetiti vašem detetu. Lako se sastavlja, nije potrebna baterija, uživajte u igri u bilo kom trenutku. Sport na otvorenom je dobar za zdravlje dece.
✈ 【Višestruka primena】 Za roditelje i decu: Cela porodica može da uživa u lepom vremenu na otvorenim prostorima, kao što su dvorište, plaža, travnjak, dvorište, ulazna vrata, park itd. Pomaže u unapređenju odnosa između roditelja i dece. Neka se deca igraju zajedno. Ovo će podstaći decu da dele i pregovaraju i omogućiće im da uče o prijateljskim igrama dok se igraju.
✈ 【Najbolji izbor poklona】: Najbolji poklon za ljubitelje aviona, savršen za tematske zabave u vazduhoplovstvu i avionima.
Podelite!

Dodatne informacije

Boja

Plava, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Fenomenalna igracka Pistolj – katapult aviona”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Možda bi Vam se svidelo i…