Fenomenalne InPods Stereo slušalice i12

1,100 rsd

U napomenu ostavite željenu boju

Udobno umetanje u uvo, odličan kvalitet zvuka i Touch Control su samo neki od razloga zbog kojih će vas ove bežične slušalice impresionirati. Osim toga oduševiće vas mala veličina i težina slušalica kao i praktična stanica za punjenje koje se može spakovati u džep.

Poboljšana baterija

U slušalicama je baterija kapaciteta od 35 mAx. S njom razgovarajte do 4 sata ili slušajte muziku do 3 sata. Velika baterija se takođe nalazi u stanici za punjenje (300mAx) i napuni slušalice za manje od jednog sata.

Prikaz stanja baterije na mobilnom telefonu

Stanje baterije slušalica možete lako proveriti na mobilnom telefonu gde će se pojaviti pored Bluetooth ikone. Kada uklonite slušalicu sa stanice za punjenje pojaviće se skočni prozor na vašem moblnom telefonu i bićete obavešteni o status baterije slušalice i stanice za punjenje.

Touch Control funkcija (i 12,13, 15)

Nema dugmića na slušalicama koji će vam zamrsiti kosu. Njima ćete upravljati pomoću Touch Control tehnologije – na vrhu slušalice je prostor koji otkrivate prstom. Jednostavnim dodirom ćete odgovoriti na poziv ili zaustaviti muziku, pozvati glasovnog asistenta, preskočiti pesmu ili birati poslednji birani broj.

Pogodna stanica za punjenje

Napunite bateriju slušalica u stanici za punjenje čak iako nisu povezane sa strujom. Telefon će biti do 100 sati u pripravnosti (jedna slušalica ili 60 sati za obe). Za manje od jednog sata baterije će se napuniti i bice spremne za pozive (do 4 sata) ili slušanje muzike (do 3 sata).

Efikasna funkcija smanjivanja buke

Da nesmetano uživate u muzici, pobrinuće se efikasna funkcija smanjenja buke.

100% kompatabilan sa Bluetooth uređajima

Najbolje iskustvo bezručnog telefoniranja osiguraće najnovija tehnologija povezivanja sa Bluetooth-om 5.0, koji obezbeđuje potpuno povezivanje sa uređajima koji podržavaju Bluetooth vezu.

Pakovanje sadrži:

2 x mini Bluetooth slusaliice (leva i desna),
1 x Kutija za punjenje,
1 x USB kabel za punjenje,
1 x Korisničko uputstvo

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Fenomenalne InPods Stereo slušalice i12”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.