AKCIJA!

Flat pegla za peglanje vesa na paru

1,300 rsd

Flat pegla za peglanje vesa na paru
Lako prenosna
za horizontalno i vertikalno peglanje
❤[PRENOSNA FLAT PEGLA]: ergonomski udoban rukohvat u ruci. Ekvivalentno težini “Pada”, devojka ne drži teret i drži težinu jednom rukom. Lagan mali, koji se lako prenosi u koferu.
❤[ZAŠTITA OD KONSTANTNE TEMPERATURE]: Grejana ploča za glačanje na konstantnoj temperaturi od 150 stepeni Celzijusa, grejanje keramičkih ploča, peglanje ne šteti odeći, može se koristiti za peglanje odeće, zavesa, čaršava, jastučnica, itd. ​posebno potreba za vertikalnim peglanje odeće (kao što su odela, itd.)
❤ [REZERVOAR ZA VODU ]: sa rezervoarom za vodu od 100 ml, može se brzo zagrejati u roku od 30 sekundi, peglanje je izdržljivije. Rezervoar za vodu ima transparentan dizajn, možete posmatrati promene nivoa vode u bilo kom trenutku, a peglanje je sigurnije.
❤[TROUGAONI PREDNJI DIZAJN]:Prednja strana grejne ploče je dizajnirana u obliku trouglastog vrha, koji omogućava fleksibilno peglanje uskih oblasti kao što su dugmad, naramenice i kragne, omogućavajući da detalji budu elegantno prikazani.
❤[KARAKTERISTIKE ČIŠĆENJA]: Visoka temperatura i jaka para mogu lako da rastvore i skinu mrlje od ulja, prljavštinu i fleke plesni na površini i pukotine proizvoda za domaćinstvo. u izbacivanju pare visoke temperature u isto vreme, može ribati površinu predmeta, očistiti jednostavno i brzo, efekat je izuzetan.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Flat pegla za peglanje vesa na paru”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.