Hokejaški komplet

1,250 rsd

Hokejaški komplet: lak za sklapanje. Dobra igra u zatvorenom prostoru. Učenje vaših malih sportista da nauče veštinu davanja poena, obezbedite vreme za uživanje i vežbanje za sve uzraste.
Igra za više igrača – atraktivnija, zabavnija. Snažni ventilatori omogućavaju lopti da klizi po većini ravnih površina, kao što su pod od tvrdog drveta, pločice. Budite dobra igračka za interakciju, igrajte hokejašku utakmicu sa roditeljima ili prijateljima i osetite moć jedinstva kroz sport.
Napravljen od netoksične plastike. Penasta ivica. Budite dovoljno sigurni i lepi da se deca ne bi povredila ili ogrebala po nameštaju ili zidu.
Uključuje: 1 gol – 2 štapa za hokej – 1 gol loptu. Golovi i hokejaški štap se mogu lako sastaviti ili rastaviti za nekoliko minuta radi lakšeg skladištenja. Pomoću šrafcigera zategnite šraf na hokejaškoj palici.
Najbolji poklon: pakovanje u boji, Najbolji izbor za dečije rođendanske poklone ili božićne poklone. Pogodno u zatvorenom ili na otvorenom, savršeno za decu da uživaju u savršenom odmoru, Dobra igračka za vašu decu da je koriste u igri za više igrača.

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Hokejaški komplet”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.