Inteligentni  dron F65  sa 2.4G gravitacionim sistemom koji kontrolisete pokretima ruku

2,200 rsd

Upoznajte najnoviji inteligentni  dron F65  sa 2.4G gravitacionim sistemom koji kontrolisete pokretima ruku, stabilan i lak za upravljanje.

Uz pomoc narukvice koja je na ruci , možete kontrolisati let drona jednostavnim pokretima ruke , veoma pogodan za početnike!

Pokrenite dron i bacite ga paralelno i zabava moze da pocne , lebdece u vazduhu, krecite rukom levo desno gore dole i on ce ici tamo gde mu rukom pokazete.

Nema potrebe za daljinskim upravljačem ! ! ! . Ako želite da sletite , pritisnite dugme na narukvici za sletanje i gledajte kako lagano slece.

Ovaj dron sa mnogo funkcija uključuje i  360° flip & roll, visinsko odrzavanje, One key poletanje i sletanje i funkcije LED svetla, savršen zavezbanje motorike pokreta kod dece. Zbog svojih led svetala mozete nastaviti igru i tokom noci .

Svaki dron sadrzi litijum jonske baterije koje se pune , svaka baterija moze da izdrzi let  od 7-8 min nakon jednog punjenja.

Donece vasoj porodici, neizmerno mnogo zabave i avanture . Deca ce ga obozavati ali i odrasli takodje.

Savrsen poklon za sve uzraste ! ! !

Visokotehnološki inteligentni senzorski dron je najbolja igračka za interakciju roditelja i deteta. Ovaj dron koji se može slobodno kontrolisati će ispuniti sve  želje deteta !

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Inteligentni  dron F65  sa 2.4G gravitacionim sistemom koji kontrolisete pokretima ruku”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.