Kinesio Taping – Trake za kineziterapiju

(1 рецензија корисника)

750 rsd2,000 rsd

15m 2000din
Idealno za sportiste i povrede
Kinesio Taping se veoma razlikuje od tradicionalnog atletskog vezanja. Za razliku od kompresijske odeće ili krutog lepljenja, Kinesio traka je dizajnirana da se isteže poput kože, a njena elastična svojstva omogućavaju efikasnu podršku mišića – bez ograničavanja opsega pokreta (ROM). Snimanje podržava inhibiciju i olakšavanje mišića promoviranjem ili ograničavanjem određenih mišićnih kontrakcija kako bi se izbjegla pretjerana ili nedovoljna upotreba. Terapija valjanjem pene ili masaža pre Kinesio trake takođe mogu podstaći povećani opseg pokreta.

Jačanje – Kinesio snimanje može se koristiti s programima snage i kondicije kako bi se spriječilo ili olakšalo mišićne kontrakcije.

Smanjenje otoka – Kinesio snimanje može pomoći oticanju i smanjenju bola stvaranjem efikasnijeg protoka krvi i limfne tečnosti do limfnih čvorova u telu.

Prevencija – Kinesio snimanje može se koristiti za podršku mišićno -koštanog disbalansa i preopterećenja tkiva, kao i za povećanje inhibicije i funkcije mišića.

Propriocepcija – Uz specifične vežbe propriocepcije i ravnoteže, Kinesio Taping može pomoći u pružanju stimulansa temeljnim strukturama tela. Podstičući olakšavanje mišića pomoću trake, možemo pomoći telu da postane svesno da mišić radi

Podelite!

Opis

Podelite!

Dodatne informacije

Dužina

15m, 5m

1 recenzija za Kinesio Taping – Trake za kineziterapiju

  1. Voja

    Vrlo korektna saradnja, svaka preporuka za prodavca.

Dodaj recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Možda bi Vam se svidelo i…