Kvalitetna kuhinjska cediljka/organizer za sudove od nerđajućeg čelika – do 80kg opterećenja

3,600 rsd

Ako ste se ikada osećali kao da vam nedostaje kuhinjskog prostora ili biste želeli da se vaše posuđe malo brže osuši, a da na njemu zapravo ne koristite peškir, naš stalak za sudove je samo za vas! Dizajniran je da bude doslovni radni sto / stalak za sušenje posuđa!

Dizajn od nerđajućeg čelika znači da mu voda neće naškoditi jer je 100% otporan na rđu. Ovaj neverovatno izdržljiv sistem izgleda atraktivno i uredno u vašoj kuhinji. Dizajniran je tako da stane na vrh vaše sudopere. To je savršeno mesto za sušenje posuđa.

Uklapa se u vašu sudoperu, čak i nakon renoviranja.Sirina 85cm. Odgovara velikoj većini jednostrukih i dvostrukih sudopera. Ostaje u službi čak i nakon selidbe ili renoviranja

KARAKTERISTIKE:

Vrlo lako se montira, rastavlja i čisti
Oslobađa prostor oko vašeg sudopera
Dno je ojačano i stabilno
Može da podnese veliki teret (do 80kg) i ne trese se i ne klizi
Otporan na vruće i hladne temperature
Otporan na koroziju
Efikasno korišćenje prostora kuhinjskog sudopera
Vrhunski, od nerđajućeg čelika + nemačka tehnologija
Multifunkcionalna integracija
Snažna gravitacija ležaja
Materijal od nerđajućeg čelika

Uređena kuhinja koju zaslužujete: praktičan dizajn, dovoljno prostora za sušenje posuđa i escajga ● Velika ušteda vremena i prostora za rad ● Sve što vam treba pri ruci ● Otpadna voda kaplje nazad u sudoperu ● Nema više neuredne mokre kuhinje

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Kvalitetna kuhinjska cediljka/organizer za sudove od nerđajućeg čelika – do 80kg opterećenja”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.