Lupa za uvelicavanje ekrana pametnih telefona

800 rsd

Rešenje je ovde: ako gledate veliki broj filmova i video zapisa na pametnom telefonu i želite da ublažite taj napor i nelagodu koji nastaju usled dugotrajnog fokusiranja na mali ekran, naša lupa za ekran za pametno telefon je savršeno rešenje. Dijagonala 32cm.
Gledajte filmove i video zapise kao nikada pre – lupa za ekran radi poput ekrana telefonskog projektora, efektivno udvostručujući veličinu vašeg ekrana tako da možete u potpunosti uživati u filmovima i video zapisima na pametnom telefonu u HD rezoluciji.
Kompatibilno sa vašim uređajem: Lupa za ekran posebno je dizajnirana da stane na većinu pametnih telefona, pa ako imate iPhone ili Android telefon, projektor lupe zaslona sigurno će raditi sa vašim uređajem. Pored toga, povećalo ekrana ne zahteva bateriju.
Lupa za ekran je lagana i prenosiva, tako da je lako možete poneti bilo gde. Iako je savršen za filmove i video zapise, dodajte Bluetooth tastaturu i koristite je za HD igre.
PREMIJUM KVALITET – Naši uređaji za pojačavanje ekrana u držaču mobilnih telefona koriste najkvalitetnije masivno drvo kako bi se osigurala trajnost.
Kategorija:
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Lupa za uvelicavanje ekrana pametnih telefona”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.