Magične papuče za masažu stopala

470 rsd

Uni 38-41 – Dužina gazišta 25cm
Stopala govore sve o nama i našem zdravlju – kako nam rade bubrezi i jetra, kakav nam je hormonski status i temperament.

Prema refleksologiji, redovna masaža stopala povećava životni vek! Temelji se na masaži refleksnih tačaka na stopalima, koje su povezane s određenim organima (pogledati sliku) u našem telu, a sve u cilju poboljšanja njihovih funkcija.

Zato Vam mi predstavljamo Magične papuče za masažu stopala! Kada jednom počnete da ih koristite, nećete moći da se odvojite od njih.

Na samim papučama se nalazi 40 dugmića gde svakome dugmetu odgovara određeni organ u našem telu. Dok ih nosite Vi stimulišete tačke na stopalima i tako obezbeđujete telu dodatnu snagu za naporan radni dan. Opušta, umiruje bolove, masira, relaksira…Vi naprosto morate imati ovakve jedne papuče! Možete ih nositi po kući, dok šetate…Osetićete blagi bol u početku ali to je samo pokazatelj da ove papuče “rade svoj posao”.

Od sada više ne morate bacati novac na raznorazne masaže po salonima, već obezbedite sebi svakodnevnu masažu stopala u Vašoj kući.

Очисти
Kategorije: ,
Podelite!

Dodatne informacije

Boja

Braon, Plava, Roze

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Magične papuče za masažu stopala”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.