MAI APPEARANCE Make Up 3 u 1 zatamnjiva LED lampica u obliku prstena 6-inčna preklopna površinska selfi lampa za ogledalo za YouTube Albino Live Streaming ili šminkanje

1,450 rsd

Karakteristike:
Prstenasto svetlo koje se može zatamniti: 3 načina osvetljenja u boji: belo, prirodno i toplo, podešavanje temperature boje 3200 ~ 6000K, 10 podesivih osvetljenja po vašem izboru, kako bi se zadovoljile sve vaše potrebe u različitim situacijama.
Podesiva teleskopska šipka: Teleskopska šipka se može slobodno koristiti, samo je zaključajte na potrebnu dužinu i koristite je. Možete ga stajati na podu ili ga staviti na sto za lakšu upotrebu.
Višestruka kompatibilnost: Lagan i prenosiv dizajn osigurava da se izdržljivo svetlo u obliku prstena može primeniti na različita iskustva snimanja kao što su blogovi, selfi fotografije, video snimanje, šminkanje i streaming mediji u realnom vremenu.
Uključen držač za mobilni telefon: Ova LED lampica u obliku prstena je opremljena univerzalnim držačem za mobilni telefon i bežičnim Bluetooth daljinskim upravljačem, koji vam omogućava istovremeno izvođenje video zapisa ili striming medija na različitim platformama, pravljenje selfija i prikazivanje publike različitom uglovi.
LED lampica u obliku prstena putem USB-a: Korišćenjem USB porta može se koristiti sa većinom uređaja koji podržavaju USB portove, kao što su prenosni računari, računari, mobilni uređaji za napajanje, USB punjači, ispravljači za naizmeničnu struju itd.
Rotirajuća kružna platforma za oblak za 360 ° napravljena je od legure aluminijuma, ima izvrsnu čvrstoću, može da podnese velika opterećenja i može slobodno da podešava svetlost prstena pod bilo kojim uglom u horizontalnom smeru.
Lako upravljajte dugmetom kabla za napajanje da biste uključili / isključili napajanje ili prešli u svoj omiljeni režim osvetljenja.

Parametri proizvoda:
Naziv proizvoda: Prihvatni nosač svetla za punjenje pod naponom
Model proizvoda: G3
Veličina proizvoda: 172 * 172 * 70mm
Radna visina: 30CM-58CM
Bruto težina proizvoda: 550G
Glavni materijal: ABS + legura aluminijuma + podloga od aluminijuma
Broj sekcija za proširenje: 4 sekcije
Napajanje: USB
Svetla boja: belo svetlo toplo svetlo svetlo toplo svetlo
Eksplicitni indeks: 80
Sklop lampe: 64 perle LED lampe
Temperatura boje zrna lampe: 3500-6000K
Snaga lampe: 6-12V
Radni napon: 5V
Radna temperatura: oko 45 °
Izvršni standard: K / KSFT001-2019

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “MAI APPEARANCE Make Up 3 u 1 zatamnjiva LED lampica u obliku prstena 6-inčna preklopna površinska selfi lampa za ogledalo za YouTube Albino Live Streaming ili šminkanje”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.