Mop extra brzi čistač podova

(2 рецензије корисника)

1,150 rsd

Mop sprej čistac podova, Džoger sa Raspršivačem – za uvek čiste podove bez prašine, bez bakterija i to bez bespotrebnog savijanja kičme i kvašenja ruku!
Specijalno dizajniran za brisanje svih vrsta podova štedi Vaše vreme i novac. Uz pomoć ovog revolucionarnog mopa, mnogo brže ćete očistiti i obrisati podove u kući bez saginjanja i ribanja.
Mop čistač podova je idealan za sve vrste vrste keramičkih i drvenih podova, a možete čistiti i sve one osetljive površine poput laminata. Donji deo mopa ima mogućnost rotiranja za 360° , tako da više nema nedostupnih ćoškova.
Ovaj čistač podova ima u sebi ugrađen rezervoar u koji možete sipati vodu ili neko drugo sredstvo za čišćenje. Sprej se aktivira jednostavnim pritiskom ručice na vrhu mopa i na taj način se kontroliše količina vlage koja će izaći. Tako zasigurno nećete oštetiti površinu koju čistite. Veoma je važno da sredstvo koje ćete sipati u rezervoar ne bude gusto. Kada uspete tečnost u rezervoar, okrenite ga naopačke i čvrsto pritisnite.
Drška mopa je napravljena od kvalitetne plastike. Veoma je izdžljiva i lako se transportuje s obzirom da se rasklapa. Mop je takođe veoma pogodan za skladištenje jer ne zauzima mnogo mesta. Royal Spirit Mop se dobija zajedno sa mikrofiber krpom koja se montira na čistač a njeno održavanje je veoma lako: skinite je i operite ručno ili u mašini na 60 stepeni.
Mop čistač podova je idealno rešenje za održavanje svih vrsta podloga u Vašoj kući. Rešićete se bakterija i Vaš dom će uvek biti čist.
Karakteristike:
– Materijal rezervoara: Plastika
– Dimenzije krpe: 39 x 13 cm
– Materijal krpe: mikrofiber

Podelite!

2 рецензије за Mop extra brzi čistač podova

  1. Nada iz Novog Sada

    Vise nego odlican proizvod, korektna cena, brza dostava, Saradjivacemo ponovo sigurno.

  2. Bojana Novitovic

    Vrhunska pomoc u kuci. Prakticno brzo i lako. Vredi svaki dinar.

Dodaj recenziju

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.