Original X5 Super Slim Bežični punjivi pojas za mršavljenje, relaksaciju i cirkulaciju

1,400 rsd

Original X5 Super Slim Bežični punjivi pojas za mršavljenje i relaksaciju
Može se koristiti za poboljšanje cirkulacije krvi, varenje, zamor mišića i smanjenje proizvodnje mlečne kiseline. Jednostavan je za upotrebu, efikasan, udoban, pomaže u gubitku težine i opušta vaše mišiće. Pogodno za upotrebu dok spavate, čitate, gledate TV, igrate stolne igre ili radite kućne poslove.
Karakteristike:
Opustite mišiće tela
X5 Super Slim se može koristiti za poboljšanje cirkulacije krvi, varenje, zamor mišića i smanjenje proizvodnje mlečne kiseline. Jednostavan je za upotrebu, efikasan, udoban, pomaže u gubitku težine i opušta vaše mišiće. Pogodno za upotrebu dok spavate, čitate, gledate TV, igrate stolne igre ili radite kućne poslove. Pojas za višestruku namenu:
Za bolnu kičmu, pomaže kod jakih bolova i krutosti
Smanjuje telesnu težinu
Povećava metabolizam
Poboljšava cirkulaciju krvi
Toniranje umornih mišića
Oslobađa stres i vraća elastičnost mišića
Dimenzije: 125 x 17cm
Tezina: 800g
Napon: DC12V 1000mA/ max. 7.2W
Vibraciona masaža: 5 jakih i brzih motora (5800 obrtaja u minuti) osmišljenih da dovedu telo u bolji položaj
– modeli vibracija (8): ciklični, pulsirajuće, intervalno, presovanje prstiju, vibrirajuće, uslovljeno, ciljano, raznovrsno.
Može se koristiti oko struka, leđa, bokova, kolena, nogu, butina, ramena.
Stimuliše željene delove tela i pomaže u povećanju mišićne mase i utiče na gubitak težine, a može se koristiti i kao masažer u različitim oblastima tela radi otklanjanja napetosti i pružanja udobnosti i opuštanja.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Original X5 Super Slim Bežični punjivi pojas za mršavljenje, relaksaciju i cirkulaciju”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.