Ortopedski jastuk za noge ergonomskog dizajna za operativni oporavak, bol u leđima, artitis i išijas, oporavak kuka, potpora u trudnoći za poboljšani san.

1,150 rsd

Ovaj jastuk Vam omogućava pravilan položaj prilikom spavanja tako što podupire kolena i dovodi noge u paralelan položaj, čime se smanjuje pritisak na kukove i kičmu. Odličan je za osobe koje pate artritisa ili su bile podvrgnute operaciji kukova.
*Ortopedski jastuk za noge pomaže pri otklanjanju bola u leđima i kolenima. Spojena kolena prilikom spavanja vrše pritisak na nervni sistem kičme koji izaziva bol.
*Ovaj jastuk Vam omogućava pravilan položaj prilikom spavanja tako što podupire kolena i dovodi noge u paralelan položaj, čime se smanjuje pritisak na kukove i kičmu
*Odličan je za osobe koje pate artritisa ili su bile podvrgnute operaciji kukova.
*Jastuk je od memorijske pene i prilagođava se prirodnom obliku Vaših nogu i ne ograničava pokrete koje zahteva spavanje u određenom položaju.
*Stimuliše cirkulaciju krvi
*Propušta vazduh i hladi
*Navlaka se pere u mašini
Udobno podupire noge i kolena kako bi se osiguralo pravilno poravnanje i položaj spavanja kako bi se uklonile te bolne tačke pritiska.
Sa ventiliranim otvorima za vazduh u memorijskoj peni koji promovišu cirkulacija vazduha tokom cele noći
Sa svojim mekim oblinama i polumjesećim oblikom, udobno odgovara muškarcima i ženama
Potpuna podrška za noge, operativni oporavak, bol u leđima, artitis i išijas, stres na bokovima ili oporavak kuka, potpora u trudnoći za poboljšani san.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Ortopedski jastuk za noge ergonomskog dizajna za operativni oporavak, bol u leđima, artitis i išijas, oporavak kuka, potpora u trudnoći za poboljšani san.”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.