AKCIJA!

Ozbiljna kvalitetna Android Multimedija za auto – pogledajte specifikacije

16,000 rsd 14,600 rsd

Ozbiljna kvalitetna Android Multimedija za auto GPS, 7inca HD, Touch Screen, Bluetooth, WiFi, povezivanje do 2 telefona, 16G interni hard disk

Multimedija ANDROID GPS sa Navigacijom koja zauzima prostor obicnog kasetofona za rupu dimenzije 18,3×5,4cm standard DIN1 , duzine pozadi 16cm plus oko 2,5cm zbog kablova .
Sa obzirom da su nove multimedije tezine od 400 do 900 grama ova multimedija sa svojih 1,800kg je veoma ozbiljno uradjena . Izuzetno kvalitetan i cist zvuk .
Navigacija veoma brza .
Multimedija ima ekran 7 inca koji po potrebi mozete izvuci napolje i preko touch screen-a koristiti sve njegove funkcije , a opet sa druge strane ako nemate potrebu mozete osnovne funkcije koristiti preko malog displeja i dugmica .
Ekran koji izlazi je veoma dobro i cvrsto odradjen , uopste nije neka igracka . Izuzetno lep i brz interfejs , na nekim slikama je prikazan delimicno .
Izuzetan model koji ne iziskuje nikakve prepravke prilikom ugradnje , mozete ga veoma lako ugraditi povezivanjem nekoliko zica . Nema potrebe da radite prepravke na unutrasnjosti vozila i dokupljujete blende da biste sakrili rupu koju pravi obicna multimedija .

Ima sve osnovne funkcije kao i druge ANDROID multimedije , povezivanje AUX kablom , ubacivanje USB fleski, USB ulaz , pustanje radija , bluetooth konekcije sa telefonom , i same razgovore mozete da obavljate preko nje ili pustati preko blututa muziku na njoj , WIFI antena za konektovanje sa telefonom.
Navigacija u njoj GPS IGO sa njom ide i antena za navigaciju Mape se nalaze u multimediji instalirane . Sto je najvaznije IGO navigacija je veoma laka za abdejtovanja posle sa mapama.
Jacina 4x52W , ima daljinski , cinc ulaze za prednje ili zadnje kamere ili cinc izlaze.
. Sam uredjaj je izuzetnog kvaliteta u odnosu na sve druge multimedije i u pogledu grafike i u pogledu brzine rada na njoj . Ima jako lep i cist zvuk .

Specifikacije na poslednjim fotografijama.

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Ozbiljna kvalitetna Android Multimedija za auto – pogledajte specifikacije”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.