Power Bank 30 000 mah Eksterna baterija sa ogromnim kapacitetom

1,100 rsd

Power bank je eksterna baterija, kapaciteta od 30 000 mAh, koja služi za
punjenje svih Vaših mobilnih uređaja .
U kompletu dobijete USB na micro USB kabal preko kojeg punite sam akumulator, ili Vaše uređaje
koje imaju micro USB interfejs.
Ima indikator punjenje i baterijsku lampu .
Power Bank Eksternu Bateriju možete koristiti za punjenje uređaja na svakom koraku, kad god Vam je potrebna dodatna energija. Na samom uređaju imate dva USB izlaza tako da možete puniti dva uređaja istovremeno. Njihove karakteristike su jasno definisane i USB 5V/2. A koristite za punjenje uređaja koji zahtevaju 2A kao što su tablet uređaji, navigacija, mobilnih telefona, dok USB izlaz sa 5V/1A možete koristiti za manje zahtevne uređaje poput MP4, fotoaparata, bluetooth slušalica.
Prenosiva električna banka za iPhone, iPod, iPad, mobilnie telefone, MP3 plejere od ( 30000mAh ) je mini prenosivi multifunkcionalni mobilni eksterni punjač baterija, može napajati većinu mobilnih telefona koji se prodaju na tržištu. Ima neverovatno visok kapacitet – 30000mAh , ne brinite ako je Vaš mobilni uređaj izgubio izvor energije.
POWER BANK To je veliki turistički asistent, možete da uživate u više igara, više muzike, više razgovara sa ovim mobilnim punjačem. Lako i jednostavno priključite šta god želite, kad želite, ne dozvolite da Vam se telefon više nikada ne ugasi kad Vam je najpotrebniji. Mali i kompaktan, uvek će Vam biti pri ruci kad zatreba.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Power Bank 30 000 mah Eksterna baterija sa ogromnim kapacitetom”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.