Prenosni vibrirajuci uredjaj za negu lica

1,600 rsd

Efikasnost: Ovaj uređaj za lice omogućava vam da odbranite starenje i da se rešite opuštenosti vrata i lica, podbulih očij, podočnjaka i smanjite pojavu bora na licu. Njegova vibracija od 12.000 u minuti obnavlja kolagen kože, isteže pore, podstiče cirkulaciju krvi u vašoj koži dajući joj podmlađeni, blistav i mladalački izgled.
Fotonski režim podmlađivanja kože:
U potpunosti predstavite proizvode za negu kože, toplu masažu za pospešivanje cirkulacije krvi, poboljšanje čvrstoće i elastičnosti kože i održavanje kože u optimalnom stanju dugo vremena.
Crveno svetlo pojačava aktivnost ćelija i postiže izbeljivanje i podmlađivanje kože i smanjuje bore. Podmladite kožu.
Režim čišćenja detoksikacije:
Zagrejte pore i očistite pore duboko visokofrekventnim vibracijama da biste postigli efekat čiste i sjajne kože i rešili otupljenost i pigmentaciju kože.
Režim za negu očiju: Potrebno ga je koristiti sa kremom za oči kako bi u potpunosti promovisao apsorpciju kreme za oči, poboljšao čvrstoću i elastičnost kože i efikasno smanjio vrećice za oči, podočnjake, vrane noge i tako dalje. Može se koristiti sa režimom terapije crvenim svetlom za ublažavanje zamora očiju i promociju aktivnosti ćelija, pružajući tako efekat zaštite očiju.
Režim uskog povlačenja: Potpuno predstavljeni proizvodi za negu kože, plavi za osetljivu, masnu kožu sklonu aknama, mogu smanjiti bacil da bi postigli svrhu uklanjanja akni i akni, promovisali sintezu proteina i kolagena i aktivirali kožu.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Prenosni vibrirajuci uredjaj za negu lica”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.