AKCIJA!

Set za reparaciju vetrobranskog stakla / šoferke

700 rsd

Set za reparaciju vetrobranskog stakla / šoferke
NADGRADNJI DIZAJN – Komplet za popravku vetrobranskog stakla unapređenog dizajna ima jači uređaj za popravku i 4 deblja gumena stopala omogućavaju vam da bolje pričvrstite svoj uređaj za staklo. Šifrovani puž se može lakše postaviti u uređaj i pomoći da se smola ravnomerno rasporedi po staklu. Konačno, to će vam dati neverovatne rezultate popravke.
✅ JEDINSTVENA FORMULA – Naš nadograđeni komplet za popravku vetrobranskog stakla sadrži specijalnu tečnost za popravku smole visoke penetracije. Čvrstoća na smicanje može doseći do 20PA, poboljšana glava za brizganje plastike. Uzmite špric da možete proizvesti jak pritisak da gurne tečnost za popravku u pukotine za maksimalnu snagu.
✅ EFIKASNA POPRAVKA – Komplet za popravku vetrobranskog stakla profesionalnog kvaliteta bez potrebe za drugim mešanjem. Jednostavne i jeftine popravke koje se lako koriste, mogu brzo i efikasno popraviti male pukotine i strugotine na vetrobranu samo za 20-30 minuta. Uštedite vreme i troškove za vas.
✅ MULTI-FUNKCIONALNA PRIMENA – Nadograđeni komplet za popravku vetrobranskog stakla je pogodan za popravke svih vrsta laminiranih vetrobranskih stakala. Komplet za popravku šoferšajbna automobila može efikasno da se popravi sitna strugotina, bikova oka, paučina, u obliku zvezde, polumesečevi srpovi, pukotine ne veće od 12 inča/30 cm i okrugla oštećenja ne veća od jednog inča u prečniku. (Savet: Ne radi za ekran mobilnog telefona.)
Uputstvo se nalazi u pakovanju (ili u dodatnim fotografijama).
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Set za reparaciju vetrobranskog stakla / šoferke”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.