AKCIJA!

Set za začine 6 u 1

1,000 rsd

Izdržljiv materijal-Svaka boca je napravljena od visokokvalitetnog stakla bez olova, sa debljim dnom. Izdržljiv i transparentan za lako prepoznavanje začina! Deo od nerđajućeg čelika sa mat završnom obradom može sprečiti otiske prstiju i povećati otpornost na lom. Ovaj set staklenki začina neophodan je za svaku kuhinju!
Elegantan set sirovih boca od 6 komada – 2 k šejker za so ili šećer za začin u prahu, 2 k boce od bibera ili kima za granulirane začine, 2 k flaše sa uljem ili sirćetom za tečne začine, 1 k 360 ° rotirajući držač.
Delikatan dizajn – Svaka tegla začina ima poklopac otporan na prašinu, održava unutrašnjost čistom, tako da ne brinite o tome da će se bakterije ili prašina umiješati u vaše začine, higijenske i izdržljive. Rotirajući stalak napravljen je od nerđajućeg čelika, a šasija je napravljena od ABS plastike koja osigurava stalak za začine izdržljivijim.
Rotirajući držač za 360 ° – 6 staklenih tegli na rotirajućem držaču za 360 °, 3 različita oblika poklopca, pogodna za začine u čvrstom, tečnom ili praškastom obliku, zadovoljava vaš izbor u jednom koraku. Jednostavan za upotrebu, ne žurite tokom kuvanja! Okrenite držač da biste lako pronašli potrebne začine, štedeći vreme i trud.
Široka primena – Set posuda sa začinima može se koristiti za držanje raznih začina, poput šećera, soli, začina, bibera, začina, pčela meda, maslinovog ulja, drugog tečnog sosa, pileće čorbe u prahu, kukuruznog skroba i još mnogo toga izbor u jednom koraku

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Set za začine 6 u 1”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.