Sredstvo za uklanjanje neprijatnih mirisa stopala/obuce

500 rsd

Sredstvo za uklanjanje neprijatnih mirisa stopala/obuce
WILLIAM WEIR
100ml
Vlaga u cipelama nakon vežbanja će izazvati ozbiljan neprijatan miris. VLVE dezodorans za cipele može efikasno da se bori protiv mirisa i uništi miris koji je ostao u cipeli.
O OVOM PROIZVODU
1. Nema više sramote <> VLVE dezodorans za cipele je dizajniran da ukloni neprijatne mirise iz vaših cipela i čarapa. Njegova moćna formula će osvežiti vaše cipele tokom celog dana, nema više neprijatnosti kada skinete cipele.
2. Efikasno i bezbedno <> Snažni, ali sigurni, naše cipele i sprejevi za stopala koriste prirodne biljne ekstrakte i druge efikasne sastojke za kontrolu mirisa. Dovoljno su efikasni da prodru duboko u vlakna i eliminišu najneprijatnije mirise cipela, pogodne za sve vaše porodice.
3. Jednostavan za upotrebu i prenosiv <> Naš upijač mirisa cipela ima super finu maglu koja se lako i ravnomerno nanosi. Oko 300 puta upotreba po bočici. Takođe je prenosiv za nošenje.
KAKO TO RADI
Dobro protresite pre svake upotrebe. Držite bočicu i prskajte direktno na unutrašnjost cipele, ostavljajući svež i prirodan miris na njoj.
MERE PREDOSTROŽNOSTI ZA UPOTREBU
1. Čuvati van domašaja dece. Čuvajte proizvod van domašaja dece.
2. Ako slučajno dospe u oči, isperite vodom, potražite medicinsku pomoć ako je potrebno.
3. Stavite na hladno, suvo i provetreno mesto.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Sredstvo za uklanjanje neprijatnih mirisa stopala/obuce”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.