Super Magnetna Tabla sa šablonima za crtanje

580 rsd

Znamo da sva deca vole crtati na papiru, ali sa MagBuild Magnetnom tablom za crtanje mogu isprobati nešto novo!

Ako u automobil unesete boje i olovke, lako može doći do neželjenih žvrljotina, ali pomoću magnetne table za crtanje kuglicama jednostavno mogu nastati razni crteži, bez stvaranja suvišnog nereda.

Tabla je apsolutno bezbedna za korišćenje. Kuglice u njoj nisu magnetne, već u olovci kojom se crta po tabli je samo magnet. Prečnik rupa je manji od prečnika metalnih kuglica, tako da definitivno ne mogu ispasti iz seta.

Telo table napravljeno je od izdržljive plastike i unutar nje se nalaze metalne kuglica. Takođe, na njoj se nalazi deo koji je predviđen za čuvanje olovke kako se ona ne bi izgubila.

Polje za ,,crtanje” prekriveno je malim rupama, u koje treba da stavite olovku sa magnetnim vrhom. Kako se olovka približava, kuglica privlači magnet i pojavljuje se iz rupe. Klizanjem olovke po površini table formira se linija u vidu kuglica. Prelazeći iz jedne rupe u drugu, možete stvoriti crteže vrlo lako!

Da biste „izbrisali“ sliku i vratili kuglice nazad, samo pritisnite prstom na svaku od njih ili olovku postavite horizontalno na tablu i prevucite preko nje. Zanimljivo je da se veličina rupa savršeno podudara tako da se kuglice drže i ne ispadaju same od sebe, ali je istovremeno dovoljan pritisak prsta da se kuglice vrate u ćeliju.

Igračka, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, može predstavljati dodatni prtljag kada krenete na put, na piknik, u planinarenje ili u letnju vikendicu, a kod kuće je crtanje na njoj jedno uzbudljivo iskustvo!

Set uključuje

  • tablu za crtanje
  • olovku sa magnetnim vrhom
  • kartu sa primerima zadataka
Podelite!

Opis

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Super Magnetna Tabla sa šablonima za crtanje”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.