Ugaona teleskopska multifunkcionalna polica za kupatilo (od 160cm – 300cm visina)

2,500 rsd

Praktična ugaona polica sa podesivim teleskopskim stubom. Uklapa se u sva kupatila, bilo u kabini za tuširanje ili u kadi. To ga čini vrlo fleksibilnim Podesiva od 160 do 300 cm.
Na hromiranom glatkom teleskopskom stubu nalaze se 4 police za odlaganje i vešalica. Ovde možete staviti bilo koji šampon, sapun, uređaj ili drugi proizvode za negu. Pojedinačni plastični odeljci imaju drenažne rupe, tako da ne akumuliraju vodu i ne izazivaju buđ ili jaku kontaminaciju.
Za ugradnju police nisu vam potrebni dodatni alati, lako možete prilagoditi teleskopsku šipku na željenu visinu, a zatim je pričvrstiti. Visoku stabilnost obezbeđuju gumene nožice pričvršćene na krajevima šipke. Oni imaju efekat protiv klizanja i imaju male drenažne žlebove preko kojih se višak vode može odvoditi. Ovo sprečava stvaranje plesni. Čišćenje konvencionalnim deterdžentima, glatka površina i zaobljeni oblici olakšavaju čišćenje.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Ugaona teleskopska multifunkcionalna polica za kupatilo (od 160cm – 300cm visina)”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.