AKCIJA!

Univerzalni brijac za sve delove tela sa punjivom baterijom (USB brzo punjenje) i LED ekrano

2,700 rsd

Univerzalni brijac za sve delove tela sa punjivom baterijom (USB brzo punjenje) i LED ekranom
Za lice,noge, ruke, stomak, glavu-USB brzo punjenje 1 sat, uživajte u 90 minuta brijanja.
Pametni LED ekran može da prikaže procenat električne energije, tako da možete da odlučite kada da punite aparat za brijanje nakon brijanja. Pogodan i inteligentan dizajn, on veoma je pogodan za upotrebu kod kuće ili na putovanju.
Fleksibilnih 5 glava za brijanje za blisko brijanje】
5D Precizni i oštri brijači brijača sa rotirajućim sečivima omogućavaju postizanje više dlaka svakim prolazom, što rezultira glatkim i čvrstim brijanjem. Dobar izbor za muško brijanje na ćelavu glavu, obezbeđuje nežno brijanje svih delova glave i vrata za nekoliko minuta. Koristite mašinu za šišanje da biste podrezali dlake na manje od 5 mm, a zatim koristite aparat za brijanje da biste dobili savršen ćelav izgled .
Lako čišćenje za mokro i suvo brijanje-mokro ili suvo, sa penom za brijanje ili bez, čak i pod tušem. Ovi brijači su dizajnirani da odgovaraju vašim potrebama i čine brijanje prijatnim. Vodootporan, može se čistiti direktno pod tekućom vodom. Morate da okrenete svaku oštricu, a zatim se dlaka može potpuno očistiti.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Univerzalni brijac za sve delove tela sa punjivom baterijom (USB brzo punjenje) i LED ekrano”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.