AKCIJA!

Veliki RC Pauk – prska pravu maglu

2,700 rsd

Veliki RC Pauk – prska pravu maglu
Dimenzije pauka 23 x 30 x 9,5cm
【Real Spray Mist】: Igračka pauk sa daljinskim upravljačem je realistična po dizajnu, ima tehnološku ljusku pa se kreće napred ili nazad preko daljinskog upravljača. Štaviše, ovaj RC robot-pauk može da prska pravu maglu kada pritisnete dugme „spray“, ova funkcija je zaista neverovatna, posebno u mraku, imaće tamnoplavi i narandžasti efekat magle, brzo se kretati oko Vas. Izgleda kao pravi pauk da se pojavljuje ispred Vas, i može prevariti vaše prijatelje, veoma zanimljiva igračka.
【Hladno LED svetlo】: DEERC 128A pokretna igračka pauk robot dolazi sa LED svetlom sa efektom crvenih očiju na glavi sa leve i desne strane, emitovaće polako blistajući crveni LED svetlosni efekat, a sa svake strane ima očnjak paukova usta, u međuvremenu, pod funkcijom raspršivanja magle, to ga čini veoma zapanjujućim i živopisnim u mraku kao da se gvozdeni spajdermen pojavljuje ispred vas. (Imajte na umu da se igračka pauk napaja sa 3 AA baterije. Paket ne uključuje bateriju.)
【Najpoželjnije – muzička funkcija】: Ova RC pauk tarantula je poput inteligentne robotske igračke, ne samo da ima funkciju prskanja, već može i da pušta muziku dok nasumično puzi po podu sa utvrđenim programskim postavkama, što je veoma fleksibilno i zanimljivo. Dakle, za decu to nije samo igračka već i pratilac u detinjstvu. Donesite više zabave sa svojom porodicom i zabavu u zatvorenom prostoru!
2 DEMO režima puzanja】: DEERC igračka pauk dolazi sa 2 DEMO režima. Kada pritisnete prekidač na daljinskom upravljaču, pauk će automatski puzati ispod dve različite trake u okviru podešenog programa, uz pratnju muzike. To je dobra demonstracija fleksibilnih i zanimljivih karakteristika pauka, a deca će voleti da se igraju i druže sa paukovskim botom.
【Idealan poklon za decu】: rođendanski poklon za decu.
Prenesite uzbuđenje prirode i nauke deci ovom igračkom, zaista je savršen poklon za njih. Može se koristiti za Dan zahvalnosti, božićne zabave, rođendanske poklone, zabave za Noć veštica i za rekvizite za šale, jezive tematske dekoracije za zabave, zastrašujuće tematske dekoracije klubova, rekvizite za prvi april i još mnogo toga.
Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Veliki RC Pauk – prska pravu maglu”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.