Video zvono V20 8mp Odlican nocni rezim

6,200 rsd

Karakteristike:
1080P full HD video
Sa 1080P full HD videom, FCCVO Video Doorbell V10 je naše najnaprednije zvono za vrata do sada.
Pratite svoj dom u video snimku visoke rezolucije 1080p i gledajte da čujete i razgovarate sa posetiocima sa bilo kog mesta.

Dvosmerni interfon sistem:
Kada posetilac pritisne zvono na vratima, zvono u zatvorenom će se alarmirati i dobićete video poziv od posetioca u aplikaciji.

PIR detekcija pokreta:
Kada neko pozvoni na vrata, vaš telefon dobija momentalno obaveštenje. Možete da otvorite vrata daljinski preko aplikacije KSSH cam i komunicirate direktno preko svog mobilnog telefona.

U video zvono na vratima ugrađen je pasivni infracrveni senzor, koji može da uhvati i najmanji pokret.

Dostupan je nadzor u realnom vremenu. Možete gledati video bilo kada i bilo gde preko mobilnog telefona i bez obzira na to

opasnost od otvaranja pogrešnih vrata ili sramota da posetioci čekaju dok nikog nema kod kuće. HD video i dvosmerni audio čine vašu komunikaciju mnogo jasnijom.

Dvosmerni interfon sistem u realnom vremenu sa eho poništačem:

U video zvono na vratima ugrađen je pasivni infracrveni senzor, koji može da uhvati i najmanji pokret. Dostupan je nadzor u realnom vremenu. Možete gledati video bilo kada i bilo gde preko svog mobilnog telefona i nema veze sa opasnošću otvaranja pogrešnih vrata ili sramotom da posetioci čekaju dok nikog nema kod kuće. HD video i dvosmerni audio čine vašu komunikaciju mnogo jasnijom.

2,4 GHz Vi-Fi mreža
Domet Vi-Fi signala od 2,4 GHz je oko 20 metara. Možete lako da se povežete na svoju kućnu Vi-Fi mrežu i da šaljete video snimke uživo na svoj telefon. Možete gledati video bilo kada i bilo gde preko telefona.

Specifikacije:
IP zvono za noćno gledanje Pametno ViFi video zvono za vrata

Paket je uključen:
1*Zvono na vratima
4*Screvs
1*Manual

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Video zvono V20 8mp Odlican nocni rezim”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.