Visoko kvalitetan rotacioni nastavak za slavinu sa regulatorom protoka vode i felsibilnim crevom

549 rsd

● MOĆNA FUNKCIJA: Aerator slavine može se ugraditi u kuhinjsku slavinu, slavinu za sudoper, slavinu za kupatilo i toalet, lako se instalira i održava.
● KVALITETNI MATERIJAL: Slavina za raspršivač napravljena je od visokokvalitetnog ABS materijala, a veza je izrađena od bakra, čvrsta i otporna na habanje.
● 3 PRILAGODLJIVI ZUPČANIK: Dizajn sa dugmetom za regulaciju izlaza vode, možete prilagoditi količinu vode prema vašim potrebama. 360 rotacija širokog opsega čišćenja sudopera, voda može lako prekriti čitav sudoper.
● UŠTEDA VODE: Prilagođeno od potoka do prskanja sa dizajnom ventila, od podešavanja protoka do jednostavnog rastezljivog spreja, čime se štedi oko 30% ~ 70% vode.
● UNIVERZALNI PRIKLJUČAK I ZAPTIVKA: Uključeni univerzalni konektor, glava slavine može biti pogodna za većinu slavina pomoću univerzalnog konektora. Ugrađena nepropusna podloga i njena čvrsta kombinacija mogu zaista postići zaštitu od curenja

Podelite!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Visoko kvalitetan rotacioni nastavak za slavinu sa regulatorom protoka vode i felsibilnim crevom”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.