Wifi vodootoporna led traka- uprvaljanje telefonom

900 rsd1,300 rsd

3m 900din 5m 1300din WiFi Vodootporna traka, može se koristiti i u zatvorenom

Jednostavna instalacija:

Fleksibilni komplet traka za osvetljenje uključuje sve bitne delove za instalaciju, nemate potrebe za drugim dodacima.

Ova led traka može se kratiti između svake 3 LED diode.

Promena boje: Led svetlo trake menjaće boje i brzinu automatski ili periodično. To stvara sjajnu osvetljenost i konfornost kako za Vas tako i za Vaše oči.

Primena: Ovim LED trakama možete osvetliti zabavu poput rođendana, školske zabave i durgih svečanih prilika. Sadržaj paketa: 1 x 5m LED rgb trake 1 x Napajanje 1 x Mini LED wifi smart rgb kontroler Dodatne instrukcije za podešavanje LED trake i Mini LED wifi smart rgb kontroler-a: 1.

Ime aplikacije za pretraživanje: “MagicHome WiFi” iz IOS APP trgovine ili Android prodavnice GooglePlay i instalirajte besplatnu aplikaciju.

1. Scan QR kod za instalaciju besplatne aplikacije. Podešavanje WIFI veze: 1. Pretražite WiFi kontroler “LEDnet ******” u WiFi mreži svog telefona i povežite ga.

2. Otvorite aplikaciju “Magichome” i sačekajte dok vaš telefon skenira za ovaj WiFi kontroler.

3. Imate tri načina za kontrolu vašeg WiFi kontrolera:

A. Single mode: Kliknite na “Preskoči, postavite ga sledeći put”, a zatim idite da ga direktno kontrolišete. U jednom modu možete samo jednom kontrolirati jedan kontroler. Osim toga, WiFi kontroler vašeg telefona mora u međuvremenu zadržati vezu sa WiFi kontrolerom “LEDnet ******”.

B. Mrežni mod: Kliknite na “Podešavanje”, zatim podesite svoje kontrolore na WiFi ruter jedan po jedan. Nakon što su kontrolori povezani sa WiFi ruterom, povežite telefon sa ovim WiFi ruterom.

Zatim otvorite aplikaciju “Magichome WiFi” i sačekajte dok vaš telefon skenira za WiFi kontrolere koji su povezani sa ovim WiFi ruterom. Sada, aplikacija će prikazati sve kontrolore u “Lista uređaja”. U “Lista uređaja” možete odabrati kontroler koji želite da kontrolišete. Koliko kontrolerima aplikacija može da kontroliše kontrolu je isto koliko i broj uređaja koji vaš WiFi ruter može da podrži. U mrežnom režimu možete kontrolisati sve kontrolore koji su povezani sa WiFi ruterom, bez obzira na to da li je WiFi ruter online ili ne.

C. Kontrola preko Interneta: Da kontrolišete svoje WiFi kontrolere bilo gde na ovom svetu. U mrežnom načinu, jednostavno morate da držite svoj WiFi ruter na mreži. Kliknite na ikonu zupčanika u gornjem levom uglu da biste ušli na stranicu za podešavanje. Odaberite svoj WiFi kontroler i odaberite “Remote Settings” u pop-up meniju. Proverite opciju daljinskog stanja da je promenite iz “unopen”. Kada se WiFi kontroler ponovo pokrene, možete ga naći na kartici “Daljinsko” na stranici “Lista uređaja”.

Podelite!

Dodatne informacije

Dužina

3m, 5m

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za “Wifi vodootoporna led traka- uprvaljanje telefonom”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Možda bi Vam se svidelo i…